Make-uptips: gids voor make-upborstels

 

Het is belangrijk om de juiste kwast te gebruiken bij het aanbrengen van make-up op je gezicht. Niet alle penselen zijn gelijk gemaakt en sommige penselen zijn beter in het aanbrengen van make-up dan andere. U wilt investeren in een goede set make-upborstels om de tere huid van uw gezicht tegen beschadiging te beschermen.

Het eerste dat u moet doen bij het kopen van make-upborstels, is gaan zitten en uw budget in overweging nemen. Een hoogwaardige make-upborstelset kan jaren meegaan als deze goed wordt onderhouden. Borstels die duurzaam zijn en van hoogwaardige materialen zijn gemaakt, zijn meestal duurder dan die je bij drogisterijen kunt vinden. Dure penselen zijn de investering meer dan waard, omdat ze make-up gelijkmatig kunnen aanbrengen.

Een foundation brush is een kwastje waarmee je foundation op je gezicht aanbrengt. Een foundationborstel is een essentieel hulpmiddel omdat het helpt om make-up kopen olie en vuil van je gezicht te verwijderen. Als je foundation met je handen aanbrengt, loop je het risico dat er olie in je poriën terechtkomt en mee-eters veroorzaakt.

Poederborstels moeten licht en donzig zijn. Ontworpen om het poeder zachtjes over het gezicht te vegen. Het poeder helpt zichtbare glans te verminderen en make-up op zijn plaats te houden. Poederkwasten zijn vaak groter dan foundationkwasten en erg makkelijk in gebruik.

Een blushkwast lijkt erg op een poederkwast, behalve dat hij kleiner is. Ontworpen voor het aanbrengen van blush of bronzer op de wangen. Je hoeft niet hard te drukken met een kwastje om de jukbeenderen te krijgen die je wilt.

De concealerborstel is klein, zodat je concealer kunt aanbrengen op de specifieke gebieden die je nodig hebt. Het handvat van de concealerborstel is meestal heel gemakkelijk te bedienen en de borstelharen zijn plat voor effectief mengen.

De wenkbrauwborstel helpt je om je wenkbrauwhaartjes perfect te verzorgen. Deze borstel kan worden gebruikt om wenkbrauwen te scheiden of haren in een ideale positie te duwen. De wenkbrauwborstel moet licht worden gebruikt om krassen te voorkomen.

Al deze make-upborstels helpen je een mooie look te creëren. Penseelbeheersing is gemakkelijk met oefening. Vergeet hem niet regelmatig schoon te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.