Vier redenen om een coffeeshopbedrijf te starten

 

Is het starten van een coffeeshopbedrijf een van uw goede voornemens voor het nieuwe jaar in 2011? Heb je een voornemen gemaakt om 25 kilo af te vallen? Of heb je beloofd te stoppen met het roken van sigaretten? Veel mensen maken goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar komen die belofte zelden na. Het kan moeilijk zijn om af te vallen of te stoppen met roken. Het starten van een eigen bedrijf als een café is misschien een betere belofte om na te streven, aangezien het de enige oplossing is die daadwerkelijk geld kan opleveren.

Een peiling die dit jaar is gehouden door een marketingonderzoeksbureau, Ipsos, zegt dat de beste voornemens voor dit jaar zijn om meer geld te hebben. Ongeveer 70% van de deelnemers aan de enquête had goede voornemens om geld te verdienen. Ongeveer 21% geeft aan meer te willen verdienen. Anderen zeiden dat ze meer zouden sparen of minder geld zouden uitgeven. Een van de manieren om meer geld te verdienen is door een tweede baan te zoeken of je eigen coffeeshop in de buurt te openen.

Afgezien van het vervullen van je goede voornemen om meer geld te verdienen, kan ik je 4 redenen geven om je eigen coffeeshopbedrijf te openen. het openen van een koffiehuis is ook een van de meest populaire bedrijven om binnen te komen. Als u op deze pagina bent beland, wilt u deze waarschijnlijk ook. Hopelijk overtuigen deze redenen om een café te beginnen je om het niet uit te stellen tot 2012.

1) Nooit ontslagen worden – Natuurlijk kun je goede en slechte dagen ervaren als je je eigen coffeeshopbedrijf hebt, maar je kunt er iets aan doen. Je kunt technieken leren om afsluiting te voorkomen. Haal tips op om lang open te blijven. Je hebt de keuze om te worstelen om dingen te laten werken. Veel bedrijven sluiten of ontslaan werknemers. Het hebben van een eigen bedrijf geeft je de kans om iets te verdienen als dat gebeurt.

2) Geef jezelf een loonsverhoging – Door je eigen coffeeshopbedrijf te hebben, hoef je niet steeds om loonsverhoging te vragen of te onderhandelen over betere voordelen. Jij bent de baas en je kunt jezelf een loonsverhoging geven. Veel ondernemers maken de fout zichzelf geen salaris te geven. Als je een eigen coffeeshop runt, dan dien je jezelf een regulier loon te betalen. Scheid dividenden van het loon dat u verdient voor het beheer van uw bedrijf.

3) Bepaal uw eigen werkschema – Zodra uw coffeeshopbedrijf soepel loopt, misschien na 6 maanden na opening, kunt u een beetje gaan ontspannen. U hoeft niet dagelijks naar uw werk te rijden of met druk verkeer om te gaan. U kunt een manager inhuren om de zaak te runnen of uw koffiebedrijf bezoeken op een tijdstip dat u uitkomt. Je kunt zelfs vaker op vakantie gaan. Veel mensen runnen hun bedrijf op afstand zolang u een mobiele telefoon, e-mailtoegang en internet heeft om u te helpen.

4) Begin met elk budget – U kunt met een klein budget een coffeeshopbedrijf starten. Een kar of kiosk kost veel minder dan het openen van een full-service eetcafé. Dus als je budget beperkt is, open dan een koffiekiosk in een leuke uitgaansstraat of een groot winkelcentrum. Zelfs huur- en koffieautomaten zijn tegenwoordig ook goedkoper dan jaren geleden. U kunt ook een lening afsluiten bij de bank om een eigen bedrijf te starten.

Sommige pessimisten zullen je waarschuwen dat de meeste nieuwe start-ups binnen een jaar of twee zullen sluiten. Ze zullen je vertellen: “Ja, je wordt zeker niet ontslagen, maar je kunt al je geld en je bedrijf verliezen.” Mensen die op deze manier denken, zullen eerst — nooit voor zichzelf beginnen. Ten tweede: ze hebben zich niet gerealiseerd dat als dit de manier was waarop de meeste mensen denken, er geen ondernemers of particuliere bedrijven in de buurt zouden zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.